ELFS seksi donje rublje kao stvoreno za zavođenje!

Donje rublje iznimno je važan dio zavođenja, ali i pokazatelj osobnosti. Pitate li muškarce vole li vidjeti seksi donje rublje na ženi, zasigurno će vam odgovoriti potvrdno. Osim moći zavođenja koju ima, seksi rublje čini nas da se osjećamo privlačnijima i ljepšima. Kada se žena osjeća seksi, isto će ju doživljavati i njezin partner, stoga će sexy donje rublje svakako uvijek biti dobra investicija.

 

 

ELFS luksuzno žensko donje rublje napravljeno od najfinije čipke i dolazi u tri palete – nude, crnoj i crvenoj, a sve kako bi naglasili vaš osobni stil! Sofisticiranost materijala nježne čipke naglašena je upravo tim klasičnim, zavodljivim i svima omiljenim bojama – elegantnom crnom, nježnom bež i senzualnom crvenom. Komplet se sastoji se od klasičnih slip čipkastih gaćica i sve popularnijeg soft grudnjaka tzv. bralette modela koji izgleda kao mini topić, a divno će izgledati kada ga nosite tako da proviruje ispod mekanog pletiva ili predimenzionairane košulje. 

Donje rublje je vrlo zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Kolekcijom ženskog donjeg rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na senzualno donje rublje!”- istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca Elfs.

 

 

Isto kao žensko, jednako je bitno i muško donje rublje. A kad su muškarci u pitanju – pravilo je samo da je donje rublje udobno i pamučno, zar ne?

I kod muškaraca odijevanje kreće izborom donjeg rublja, a vječiti klasik su pamučne slip gaće i bokserice u tri boje te klasične sportske čarape u tri različite kombinacije.

 

 

I za kraj…

Jedno od vječnih pitanja koje se svako toliko ponavlja kad pričamo o modi je ono: ‘Za koga se oblačite? Za sebe ili za druge?’ Često se priča o tome kako je uvriježeno mišljenje kako se žene oblače za muškarce, a zapravo se oblače za druge žene. No, pandemija koronavirusa i karantena donijeli su sasvim novo shvaćanje odjeće. Odjednom smo se morali oblačiti samo za sebe. Je li vam palo na pamet obući se seksi dok ste bili kod kuće? Jeste li uopće nosili grudnjak, osim za Zoom sastanke? Zanimljiva su to pitanja koja su se odrazila i na naše navike. Zato ponekad obucite samo donje rublje, zablistajte u kućnoj atmosferi i probudite strast sa svojim partnerom! Isplati se!

 

 

Senzualno donje rublje kojim ćete oduševiti svoju bolju polovicu! Ali i ona vas! Slažete li se?

 

 

Foto: Danijel Galić

Modeli: Tina Mustapić i Jurica Kranjec

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.



Jezik


0