Proteklih dana hrvatska metropola ponovno je živjela u pravom modnom duhu. Platforma Atelier The Future zaslužna je za dugoočekivani povratak hrvatskih i regionalnih dizajnera na modne piste, a prvu je večer obilježila samostalna revija proslavljenog tandema Tandarić Šekuljica, poznatijeg pod imenom ELFS. Spoj mode, glazbe, zabave te više od 400 zaljubljenika u ovakve manifestacije, bili su pravi recept za nezaboravno modno druženje u Z centru.

Tom prilikom, nezaobilazni partner ELFS modnih revija, Violeta Fabric Care predstavio je svoje nove omekšivače koji će vas oduševiti svojim ultra intenzivnom mirisom i novom formulom koja će vas osvojiti već nakon prvog korištenja.

 

Zašto morate isprobati nove Violeta Ultra Intense omekšivače?

Odjeća je bitan dio našeg svakodnevnog života i svaka žena želi da njena odjeća što je dulje moguće ostane nova i svježa. Dok perilice rublja i deterdženti igraju važnu ulogu u čišćenju odjeće, postoji još jedan proizvod koji može pomoći u očuvanju izgleda i dojma ženske odjeće, a to su omekšivači rublja.

Omekšivači su vrsta regeneratora za rublje koji se dodaju u perilicu tijekom ciklusa ispiranja. Nedavno lansirani Violeta Ultra Intense omekšivači su najbolji omekšivači koje je Violeta do sada lansirala. Formulirani su tako da pomažu u smanjenju statičkog prianjanja, omekšavaju tkaninu i ostavljaju ugodan miris na odjeći. Violeta Ultra Intense omekšivači dolaze u dva vrlo elegantna, senzualna i sofisticirana mirisa koji su razvijeni u suradnji s vrhunskim proizvođačima parfema iz Francuske. Oduševit će vas svojim ugodnim mirisnom čineći da vaša odjeća miriše svježe i čisto dulje vrijeme.

Violeta Ultra Intense Gold je senzualan i romantičan miris inspiriran Parizom. Zbog svoje inspiracije gradom Parizom, sadrži intenzivan osjećaj ovog grada ljubavi. Njegova prozračna formula ulazi duboko u tkaninu, ostavljajući je mekom poput svile. Ovaj ženstveni i cvjetni parfem vaš je osobni buket cvijeća koji zavodi osjetila i osvaja svojom raskoši.

Violeta Ultra Intense Lux sadrži pravu dozu odvažnosti koji su posebno kreirani za tajanstvene i senzualne žene. Orijentalne note biraju one koje svojom pojavom plijene pažnju, a mala doza flerta njihovo je tajno oružje koje nikad ne škodi. Savršen je miris za neformalna događanja i okupljanja.

Osim predivnog mirisa kojim će vaša odjeća još dugo nakon pranja mirisati, Violeta Ultra Intense omekšivači nude niz prednosti za vašu odjeću. Osvojit će vas jer pomažu da odjeća oprana s njima bude mekša i udobnija za nošenje. Smanjuju statičko prianjanje neutralizirajući električni naboj koji se nakuplja u vlaknima tkanine tijekom procesa pranja što pogotovo pomaže za lakše glačanje odjeće. Pomažu u smanjenju habanja odjeće i produžuju vijek trajanja ženske odjeće pogotovo osjetljivih tkanina poput svile, vune i kašmira. Te pomažu u poboljšanju izgleda ženske odjeće vraćajući joj prirodni sjaj tkanine.

Ako želite da vaša odjeća izgleda i osjeća se najbolje, svakako dodajte Violeta omekšivače u svoju rutinu pranja rublja i ostat ćete oduševljeni!

 

Foto: Šimun Bućan, Danijel Galić

 

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.



Jezik


0