Najpoznatiji domaći modni brand ELFS, drugu godinu zaredom u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je zabavu za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba. Kupaće kostime, šorceve i modne dodatke, iz najnovije ELFS cruise ljetne kolekcije, obukle su brojne poznate dame, a ovaj stylish party bio je najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnost i morske radosti – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto!

 

Ljubav modne i auto industrije već je odavno poznata, a kada taj par čine Mercedes-Benz i ELFS, za najisčekivaniji modni događaj ljeta s razlogom se tražila ulaznica više. Mercedes-Benz Auto Gašparić, pridružio se partyu modelom Mercedes-Benz EQB, a riječ je o izrazito svestranom potpuno električnom SUV-u, koji je prvi kompaktni model iz Mercedes-Benza i koji donosi sjaj te kvalitetu većih Mercedes-Benzovih SUV modela u upravljivijem i pristupačnijem paketu pokretan električnom energijom.

Priliku da isprobaju zvijezdu pool partyja, novi Mercedes-Benzov svestrani potpuno električni EQB model imali su brojni poznati posjetitelji poput Nevena Ciganovića, Tomislava Petranovića, Sandija Imerovića, Dore Barker i Stefana Modrića koji su ostali oduševljeni preformansama novog Mercedes-Benzovog ljubimca.

 

Novi EQB obogaćuje Mercedesovu uspješnu obitelj kompaktnih automobila i usko je povezan s dva modela: s modelom EQA, s kojim dijeli naprednu tehnologiju pogona, i kompaktnim SUV modelom GLB. Od ovog modela dolaze dugi međuosovinski razmak (2829 milimetara), prostrana i promjenjiva unutrašnjost i treći red sjedala s dva dodatna individualna sjedala.

Model EQB interpretira Mercedes-EQ progresivni luksuz na prepoznatljiv i karakterističan način. To uključuje tipičnu Mercedes-EQ ‘black panel’ prednju masku sa središnjom zvijezdom. Dodatna prepoznatljiva dizajnerska značajka potpuno električnih vozila Mercedes-EQ serije je kontinuirana svjetlosna traka sprijeda i straga. Vodoravna traka od optičkih vlakana spaja dnevna pozicijska svjetla full-LED prednjih svjetala, što osigurava visoku razinu prepoznatljivosti danju i noću. Unutrašnjost prednjih svjetala izvedena je s visokom razinom kvalitete, detalja i preciznosti. Istaknuti detalji u plavoj boji ojačavaju karakterističnu pojavu Mercedes-EQ modela.

 

 

Foto: Danijel Galić

 

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.



Jezik


0