Najpoznatiji domaći modni brand ELFS, drugu godinu za redom u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je zabavu za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba. Kupaće kostime, šorceve i modne dodatke, iz najnovije ELFS cruise ljetne kolekcije, obukle su brojne poznate dame, a ovaj stylish party bio je najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnost i morske radosti jer vrijeme je za još jedno dugo nezaboravno ljeto!

Osvježenje uz atraktivni bazen nudilo se u obliku ljetnih koktela na bazi svježeg aromatičnog talijanskog prosecca Bottege.

Bottega Gold Prosecco talijanske vinarije Bottega, proizveden je od grožđa sorte glera uzgojenog na prekrasnim Valdobbiadene brežuljcima koji su pod UNESCO zaštitom. Prosecco je inače najpopularnije talijansko pjenušavo vino, a njegova popularnost i u Hrvatskoj sve više raste upravo zbog njegove lepršave svježine i elegantnosti.

Foto: Danijel Galić
Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.



Jezik


0